Kik vagyunk?

Küldetésünk

Az épületautomatika az iparban már nagyon régóta jelen van és folyamatosan bizonyítja szükségszerűségét, azonban az otthonokban számottevően az elmúlt tíz évben jött csak igazán a köztudatba. Mi a Luem Kft.-nél azt gondoljuk, hogy az otthon és épület automatizálásnak kifejezetten nagy szerepe lesz az építőiparban és építészeti megoldásokban az elkövetkező pár évtizedben.

A gyártók és fejlesztők folyamatosan optimalizálják eszközeik gyártását és felhasználhatóságát, így hozva egyre közelebb azokat hozzánk, mind árban, mind egyszerűségben. Hisszük, hogy Cégünk csak akkor lehet sikeres ebben az iparágban, ha folyamatosan naprakészen tartja a tudását, és informálva van az összes jelentős vagy akár újonnan megjelenő gyártó újításával és fejlesztésével és ezeket folyamatosan ülteti át a saját megoldásaiba.

Energia
Világítástechnika, Fűtésvezérlés,Hűtésvezérlés,Szellőztetés vezérlés
95%
Biztonság
Riasztó rendszerek, IP kamera rendszerek, Azonosítás, beléptetés, Tűzérzékelő rendszerek
91%
Kényelem
Árnyékolástechnika, IP video kaputelefon, Multimédia hang audio, Intelligens kert
97%

Karrierem során a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelelő ipari, kereskedelmi és lakossági luxusingatlanok több szakágat összefogó műszaki üzemeltetésével, kivitelezésével és fejlesztésével foglalkoztam Angliában és Magyarországon. Projektjeim során az egyedi és kifinomult megoldásokat ötvöztem a fellelhető legmodernebb gépészeti, villamos és épületautomatikai műszaki tartalommal.

Tudományos szakmai háttérrel rendelkezem, ahol a precizitás az elsődleges követelmény, ezért elvárom, hogy a projektjeink a legapróbb részletekig ki legyenek dolgozva, annak érdekében, hogy az épületek hosszútávon a – tulajdonos számára észrevétlenül probléma mentesen – üzemeljenek. Éveken keresztül dolgoztam megfeszített munkatempóban, szigorú határidőkkel, miközben sikeresen megtartottam pozitív hozzáállásomat. Mindig azt tartottam szem előtt, hogy a munka legyen elvégezve, akármi is legyen az. Szeretem a kihívásokkal teli munkát, az innovációt és az előrehaladást. A Luemnél célunk agilisnak maradni, folyamatosan tanulni, fejleszteni, ugyanis az ipar is folyamatos változásokon megy keresztül.

Legfőbb célom, hogy olyan vállalkozást vezessek, amelyről az ügyfeleknek a becsületesség és a bizalom jut elsőként eszébe.

TULAJDONOS/MŰSZAKI VEZETŐ

GALAMBOS ERIK

Árajánlat kérés

Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet, mely alapján 2 munkanapon belül megküldünk önnek egy előzetes árajánlatot.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.